Scotchies de ovăz cu ciocolată
Scotchies cu ovăz cu ciocolată este un desert fără gluten. Această rețetă face 39 de porții cu 166 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Pentru 22 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, sirop de porumb, chipsuri de caramel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 14%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Scotchies cu nucă de cocos, Scotchies cu fulgi de ovăz și Scotchies cu dovleac.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, la foc mic, se topește untul; se amestecă zahărul brun și siropul de porumb până se dizolvă zahărul. Se amestecă 1/4 cană unt de arahide și vanilie până se omogenizează.
Apăsați într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 375° timp de 12-15 minute. Între timp, într-un cuptor cu microunde, topește chipsurile și untul de arahide rămas; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă alunele.
Se întinde peste crustă. Se da la frigider pana se raceste; tăiate în bare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Scotchies-urile pot fi asociate cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, o smântână dulce de sherry completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca Selbach Oster Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Selbach Oster Riesling Kabinett]()
Selbach Oster Riesling Kabinett
Un Kabinett crapat, amidonat și impecabil; foarte calcar-ierburi; în special mere și minerale; finisaj mentă sever. Se potrivește cu orice vă place în bucătăria cu carne de pasăre, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.