Scotch Shortbread II

Scotch Shortbread II
Scotch Shortbread II necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr excelent, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare sunt Scotch Egg, Scotch Egg, și Scotch Egg.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cerneti impreuna faina, sarea si praful de copt. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ingredientele uscate cernute și amestecați pentru a combina. Se răcește până când aluatul este ușor de manevrat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați în formele dorite și așezați-le pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista