Scotch Shortbread II
Scotch Shortbread II necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr excelent, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare sunt Scotch Egg, Scotch Egg, și Scotch Egg.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Cerneti impreuna faina, sarea si praful de copt. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ingredientele uscate cernute și amestecați pentru a combina. Se răcește până când aluatul este ușor de manevrat, aproximativ 10 minute.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la 1/4 inch grosime.
Tăiați în formele dorite și așezați-le pe foi de copt unse.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 10 până la 15 minute.