Scorțișoară Peach Crisp
Scorțișoară Peach Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 188 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, piersici, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Nuc măr-piersic crocant cu scorțișoară-zahăr brun Crumble, Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun, și Tort Bundt cu piersici și scorțișoară prăjită cu zahăr scorțișoară #Bundtamonth.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați piersicile, sucul de portocale, zahărul brun și scorțișoara.
Transfer la un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit.
Combinați făina, zahărul și praful de copt.
Adăugați oul și untul; se amestecă până se sfărâmă.
Se presară peste piersici.
Combinați zahărul și scorțișoara; se presară peste amestecul de firimituri.
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când umplutura este spumoasă și toppingul este maro auriu.