O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g proteine, 15g de grăsime și un total de 393 calorii. Aceasta reteta vegan servește 4 și costurile 1,75 dolari per portie. 1 persoană au fost impresionati de aceasta reteta. De la pregătire la placa, aceasta reteta are nevoie de aproximativ 50 de minute. Dacă aveți coaja de lamaie, piper, apă, și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face asta. Toate lucrurile luate în considerare, ne-am decis aceasta reteta merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Retete similare includ Citrice, Salată de Rucola cu Scoici Uscate, Arsă Jumbo Scoici de Mare cu Ofilite Rucola, Porumb, Shiitake Salata & de Soia Sos de Ghimbir, și Cină: Scoici Uscate cu Spanac și Rucola.
Instrucțiuni
1
Se aduce apa la fierbere la foc mare într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adaugă farro si 1 lingurita de sare, se amestecă pentru a combina, și a reveni la foc mic. Reduceți focul la mediu scăzut și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când farro este fraged, aproximativ 25 până la 30 de minute.Între timp, așezați restul de linguriță de sare, coajă de lămâie, suc de lămâie, usturoi și piper măsurat într-un castron mare, nereactiv și amestecați pentru a combina. În timp ce bateți continuu, adăugați 3 linguri de ulei într-un flux lent și constant până când este complet încorporat. Set castron deoparte la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute.Când farro este gata, imediat se scurge. Re-amestecati lamaie-sos de usturoi, se adauga cald farro și rucola, și se amestecă pentru a combina. Pune deoparte timp ce gatiti scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Rucola
Usturoi
Piper
Farro
Lămâie
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Scoateți alb opalescent tab (numit prinde mușchi) din partea de fiecare scoică, pat foarte uscat cu prosoape de hârtie, și se condimentează pe ambele părți cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Se incinge restul de lingura de ulei intr-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați scoicile în tigaie și căutați fără a deranja până când fundul devine maro auriu intens, aproximativ 3 până la 4 minute. Folosind clește, flip scoici (în cazul în care stick, așteptați până când se elibera în mod natural înainte de flipping) și sear cea de-a doua parte, până când scoicile sunt opace în centru, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Tigaie
6
Transfer la o farfurie mare.Se amestecă salata farro pentru a se recombina, apoi se împarte în 4 farfurii. Împărțiți scoici peste salata si se serveste imediat.
Scoici funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Daca scoicile sunt corelate cu sunca sau alte mezeluri, încercați un ușor răcit, pinot noir. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay cu o 4.4 din 5 stele de rating pare a fi un meci bun. Acesta costă aproximativ 12 dolari pe sticla.