Scoici uscate cu Lamaie Farro și Salată de Rucola
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g proteine, 15g de grăsime și un total de 393 calorii. Aceasta reteta vegan servește 4 și costurile 1,75 dolari per portie. 1 persoană au fost impresionati de aceasta reteta. De la pregătire la placa, aceasta reteta are nevoie de aproximativ 50 de minute. Dacă aveți coaja de lamaie, piper, apă, și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face asta. Toate lucrurile luate în considerare, ne-am decis aceasta reteta merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Retete similare includ Citrice, Salată de Rucola cu Scoici Uscate, Arsă Jumbo Scoici de Mare cu Ofilite Rucola, Porumb, Shiitake Salata & de Soia Sos de Ghimbir, și Cină: Scoici Uscate cu Spanac și Rucola.
Instrucțiuni
Se aduce apa la fierbere la foc mare într-o cratiță medie.
Adaugă farro si 1 lingurita de sare, se amestecă pentru a combina, și a reveni la foc mic. Reduceți focul la mediu scăzut și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când farro este fraged, aproximativ 25 până la 30 de minute.Între timp, așezați restul de linguriță de sare, coajă de lămâie, suc de lămâie, usturoi și piper măsurat într-un castron mare, nereactiv și amestecați pentru a combina. În timp ce bateți continuu, adăugați 3 linguri de ulei într-un flux lent și constant până când este complet încorporat. Set castron deoparte la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute.Când farro este gata, imediat se scurge. Re-amestecati lamaie-sos de usturoi, se adauga cald farro și rucola, și se amestecă pentru a combina. Pune deoparte timp ce gatiti scoici.
Scoateți alb opalescent tab (numit prinde mușchi) din partea de fiecare scoică, pat foarte uscat cu prosoape de hârtie, și se condimentează pe ambele părți cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Se incinge restul de lingura de ulei intr-o tigaie mare la foc mare.
Așezați scoicile în tigaie și căutați fără a deranja până când fundul devine maro auriu intens, aproximativ 3 până la 4 minute. Folosind clește, flip scoici (în cazul în care stick, așteptați până când se elibera în mod natural înainte de flipping) și sear cea de-a doua parte, până când scoicile sunt opace în centru, aproximativ 1 până la 2 minute.
Transfer la o farfurie mare.Se amestecă salata farro pentru a se recombina, apoi se împarte în 4 farfurii. Împărțiți scoici peste salata si se serveste imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Daca scoicile sunt corelate cu sunca sau alte mezeluri, încercați un ușor răcit, pinot noir. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay cu o 4.4 din 5 stele de rating pare a fi un meci bun. Acesta costă aproximativ 12 dolari pe sticla.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.