Scoici prăjite în tigaie cu sos de roșii șofran
O porție conține 130 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șofran, roșii, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Creveți prăjiți cu sos de roșii șofran, și Scallops Pan-ars pe Linguine cu sos de cremă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați roșiile, ardeii, usturoiul, uleiul de măsline și bulionul de pui într-un blender. Puree până când toate ingredientele sunt combinate.
Adăugați șofran, sare și piper în amestecul de roșii. Amestecați pentru a combina.
Se toarnă amestecul de roșii în cratiță și se încălzește la foc mic.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Acoperiți fundul cratiței cu 2 linguri. ulei de măsline.
Așezați două linguri de sos în centrul unei farfurii, așezați 3-5 scoici deasupra.
Se ornează cu o cantitate mică de rucola