Scoici Parfumate Cu Miere De Lavandă
Scallops parfumat cu miere de lavandă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 216 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 1,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează cel mai bine ca hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de semințe de struguri, miere, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Căpșuni parfumate cu lavandă cu cremă de miere, pentru budinca de Quinoa parfumata cu lavanda si vanilie, și Salată De Fructe De Vară Cu Parfum De Lavandă.
Instrucțiuni
În cratiță mică, la foc mare, se adaugă 2 cani de ulei de semințe de struguri și se aduce la 350 de grade F.
Aruncați cu grijă prazul în ulei și prăjiți până se rumenesc.
Scoateți-le din ulei pe prosoape de hârtie pentru a se usca și lăsați-le deoparte până la placare.
Într-o cratiță separată la foc mic, amestecați mierea, lavanda, zahărul și sucul de lămâie. Gatiti timp de 5 pana la 10 minute, avand grija sa nu ardeti.
Într-o tigaie mare sotată la foc mare, adăugați restul de 2 linguri de ulei de semințe de struguri și încălziți până la pragul fumatului. Se usucă scoicile cu un prosop de hârtie, se condimentează cu sare și piper și se adaugă în uleiul de semințe de struguri, în loturi, dacă este necesar. Gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, 2-3 minute pe fiecare parte. Aranjați prazul pe un platou de servire și acoperiți cu scoici.
Stropiți cu miere de lavandă și serviți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este arbaleta Sonoma Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Arbaleta Sonoma Pinot Noir]()
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.