Scoici de dafin cu sos de unt de pătrunjel cu usturoi
Bay scoici cu sos de unt de pătrunjel usturoi necesită în jurul valorii de 13 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 408 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 260 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți usturoi, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Scoici tocite cu unt de usturoi-pătrunjel, Scoici de Bacon cu sos de unt de usturoi, și Scoici sotate cu pătrunjel și usturoi.
Instrucțiuni
Întindeți 1/2 lingură de unt pe o parte a fiecărei bucăți de pâine italiană prăjită. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mare. Când uleiul începe să fumeze, turnați scoici în tigaie. Gatiti timp de 30 de secunde fara a agita.
Aruncați scoici în tigaie și amestecați usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Se amestecă vinul și sucul de lămâie în scoici, se aduce la fierbere și se gătește aproximativ 30 de secunde.
Amestecați pătrunjelul și untul rece în scoici și îndepărtați-l de pe foc. Când untul se topește, amestecați sare, piper negru și piper cayenne.
Scoicile lingură peste pâine prăjită cu unt și se servește imediat.