Scoici cu vinetă de Mango
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 106 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, scoici de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Foie Gras ars cu vinetă de Mango și Mango, Salată de Mango și slănină cu vinetă de Mango, și Scoici Picante De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați scoici cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați sare și piper negru. Grătiți la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau până când este opac.
Aranjați spanacul, ardeiul gras, fasolea neagră și scoicile pe o farfurie de servire.
Stropiți cu vinetă de Mango.
Notă: pentru a arde scoicile în loc să le grătiți, încălziți bine o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti scoicile 2 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt opace.
Scoicile de mare sunt vândute în mod obișnuit congelate sau proaspete pe piețele de fructe de mare. Scoicile vii, care sunt vândute în cochilii lor, sunt foarte perisabile, costisitoare și nu sunt adecvate în această rețetă.
Dezghețați scoicile congelate timp de câteva ore la frigider sau învelite în folie de plastic sub apă rece care curge ușor.
Scurgeți bine înainte de utilizare.
Scoicile proaspete vin "umede" sau " uscate."Scoicile umede sunt tratate cu un conservant care adaugă greutate și tinde să se scurgă atunci când sunt gătite. Apar albe ca zăpada pe piețe. Scoicile uscate sunt de culoare bej până la roz.
Mulți oameni preferă să îndepărteze "piciorul" opac care vine uneori pe partea laterală a scoicii de mare. Deși comestibilă, această piesă alungită este ușor dură.
Preîncălziți bine grătarul (sau tigaia), altfel scoicile se vor lipi și se vor rupe la întoarcere. Scoicile se pot lipi inițial pe grătarele fierbinți în timp ce se rumenesc, dar se vor elibera când este timpul să le întoarceți.
Se toarnă acest lucru: Nobilo Icon Sauvignon Blanc ($18). Cu note de fructe tropicale, acest vin complex și bine echilibrat se asortează frumos cu scoici dulci.