Scallops cu alune și vinaigrette de unt rumenit este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 356 calorii, 3G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de cimbru, șalotă, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Fasole Verde Cu Unt Rumenit Și Alune, Sparanghel cu scoici, unt rumenit și Prosciutto, și Scoici arse cu sos de lămâie cu unt rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti untul intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana se rumeneste profund si cea mai mare parte a spumei dispare, amestecand frecvent, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați untul în castron, rezervând tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
3
Presărați scoici cu sare, piper și 1/2 linguriță de cimbru; adăugați în tigaia rezervată și gătiți până când este doar opac în centru, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Piper
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați scoicile pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
5
Adăugați șalotă, alune și 1 linguriță de cimbru rămas în tigaie; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Ceapă Eșalotă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați untul rumenit și oțetul; se amestecă pentru a se amesteca. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinetă
Oțet
Unt
8
Împărțiți năsturelul între 2 farfurii. Se acoperă cu scoici și lingură vinetă caldă peste.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.