Scoici arse pentru doi
Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 221 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați asparagus spears, oscar mayer Selectează slănină de curcan necurățată, pansament lite ranch și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită, Scoici De Mare Arse, și Scoici Arse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mare antiaderenta la foc mediu 5 min. sau până când sunt crocante.
Scoateți pe prosoape de hârtie; scurgere.
Uscați scoicile cu un prosop de hârtie suplimentar.
Se adaugă în aceeași tigaie; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până când centrele sunt opace și marginile sunt ușor rumenite.
Se amestecă pansamentul și mărarul; lingura peste sparanghel.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.