Scoici arse cu smochine Poșate de Port și salată de mere
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă $3.48 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile arse cu smochine Poșate de Port și salată de mere ar putea fi o mare fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, piper, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Scoici arse peste Micro verdețuri cu vinaigretă de tarhon portocaliu cu homar Braconat cu unt, Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită, și Salată de Nasturel cu smochine fierte de Port și ceapă murată.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile din smochine.
Combinați smochinele și următoarele 4 ingrediente (smochine prin suc de portocale) într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați smochinele cu o lingură cu fante, rezervând lichid de gătit. Se răcește ușor smochinele și se taie pe jumătate pe lungime.
Combinați smochinele și mărul într-un castron.
Combinați lichidul de gătit și 1 linguriță de ulei, amestecând bine cu un tel.
Se toarnă peste amestecul de mere; aruncați ușor pentru a acoperi.
Presărați sare și piper peste scoici.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați scoici; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand scoicile sunt gata.
Așezați 1 cană de verdeață pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Împărțiți amestecul de mere și scoici în mod egal între salate; se presară cu arpagic.