Scoici arse cu lămâie și mărar

Scoici arse cu lămâie și mărar
Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, suc de lămâie, scoici de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse cu Orzo de lămâie, Risotto de lămâie cu scoici arse # SundaySupper, și Rețetă de scoici arse cu lămâie și vodcă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați scoici cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3
Adăugați scoici în tigaie; gatiti pana devin aurii si doar opace in centru, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați scoici pe farfurie; cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Topiți 1 lingură de unt în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați eșalotă; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
7
Adăugați vin; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut. Se amestecă mărarul tocat, sucul de lămâie și se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărarMărar
VinVin
8
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați cuburi de unt răcite, câteva bucăți pe rând, amestecând doar până se topesc (nu fierbeți). Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți scoicile între 2 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
9
Se toarnă sosul peste scoici; garnisiți cu crenguțe de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SosSos
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Revista