Scoici arse în bulion de mentă cu mazăre și roșii prăjite

Scoici arse în bulion de mentă cu mazăre și roșii prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici arse în bulion de mentă cu mazăre și roșii prăjite. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 234 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,43 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mazăre mică, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici arse cu mentă, mazăre și slănină, Scoici arse cu mentă, mazăre și slănină, și Scoici arse cu bulion de dovleac și alune prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți roșiile, tăiați-le pe jumătate pe lungime și așezați-le, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie lată de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se presară ușor cu sare, piper și zahăr. Tăiați mărunt suficient din frunzele de mentă pentru a face 2 linguri; se amestecă cu 1/2 lingură ulei de măsline. Se amestecă amestecul pe părțile tăiate ale roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
3
Stropiți uniform cu restul de 1/2 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până se rumenesc deasupra, aproximativ 1 oră. (Dacă sucurile de tigaie încep să se înnegrească, adăugați câteva linguri de apă în tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Între timp, măsurați 2 căni de bulion. Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți mazărea, frunzele de mentă rămase și cât de mult din bulion este necesar pentru a procesa până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
BulionBulion
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă într - o tigaie de 2 până la 3 litri și se adaugă restul de 2 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Clătiți și scurgeți scoicile; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8
Se presară ușor cu sare și piper. Setați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare și adăugați unt; când abia începe să se rumenească, așezați scoici, cu fața plată în jos, în tigaie. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 2 minute; întoarceți-vă bine pe alte părți și gătiți până când scoicile sunt opace, dar încă cu aspect umed în centru (tăiate pentru a testa), cu 2 până la 3 minute mai mult. Între timp, aduceți bulionul de mazăre-mentă la foc mic la foc mare, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UntUnt
BulionBulion
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați scoicile în mod egal în boluri de supă largi și puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați restul de 1/4 cană de bulion și vinul în tigaie; întoarceți focul la mare și amestecați des pentru a elibera bucăți rumenite până când se reduce la aproximativ 1/3 cană, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Puneți 2 jumătăți de roșii pe scoici în fiecare castron, turnați bulion fierbinte de mazăre-mentă în mod egal în jurul scoicilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
TomateTomate
BulionBulion
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Stropiți sosul de vin peste roșii și garnisiți bolurile cu crenguțe de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SosSos
MentăMentă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista