Scoici arse în bulion de mentă cu mazăre și roșii prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici arse în bulion de mentă cu mazăre și roșii prăjite. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 234 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,43 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mazăre mică, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici arse cu mentă, mazăre și slănină, Scoici arse cu mentă, mazăre și slănină, și Scoici arse cu bulion de dovleac și alune prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți roșiile, tăiați-le pe jumătate pe lungime și așezați-le, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie lată de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se presară ușor cu sare, piper și zahăr. Tăiați mărunt suficient din frunzele de mentă pentru a face 2 linguri; se amestecă cu 1/2 lingură ulei de măsline. Se amestecă amestecul pe părțile tăiate ale roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
Ulei De Măsline
Tomate
Piper
Zahăr
Sare
3
Stropiți uniform cu restul de 1/2 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
4
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până se rumenesc deasupra, aproximativ 1 oră. (Dacă sucurile de tigaie încep să se înnegrească, adăugați câteva linguri de apă în tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Între timp, măsurați 2 căni de bulion. Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți mazărea, frunzele de mentă rămase și cât de mult din bulion este necesar pentru a procesa până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
Bulion
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă într - o tigaie de 2 până la 3 litri și se adaugă restul de 2 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Clătiți și scurgeți scoicile; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8
Se presară ușor cu sare și piper. Setați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare și adăugați unt; când abia începe să se rumenească, așezați scoici, cu fața plată în jos, în tigaie. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 2 minute; întoarceți-vă bine pe alte părți și gătiți până când scoicile sunt opace, dar încă cu aspect umed în centru (tăiate pentru a testa), cu 2 până la 3 minute mai mult. Între timp, aduceți bulionul de mazăre-mentă la foc mic la foc mare, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Unt
Bulion
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați scoicile în mod egal în boluri de supă largi și puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați restul de 1/4 cană de bulion și vinul în tigaie; întoarceți focul la mare și amestecați des pentru a elibera bucăți rumenite până când se reduce la aproximativ 1/3 cană, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Puneți 2 jumătăți de roșii pe scoici în fiecare castron, turnați bulion fierbinte de mazăre-mentă în mod egal în jurul scoicilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tomate
Bulion
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Stropiți sosul de vin peste roșii și garnisiți bolurile cu crenguțe de mentă.
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.