Scoici aburite cu paste
Scoicile aburite cu paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 384 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de măsline, puțingât și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Japoneze (Scoici Aburit Sake), Scoici Aburite, și Cum se fac cele mai bune scoici aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti linguina in oala cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma de muscat; scurgere.
Între timp, gătiți scoici în oală mare cu pătrunjel, usturoi, ulei de măsline și ardei roșu.
Lăsați să gătească până se deschid scoicile, aproximativ zece minute.
Împărțiți pastele între boluri. Se acoperă cu amestec de fructe de mare și sucuri, aruncând orice scoici care nu se deschid; servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.