Scoici în stil venețian
Scoicile în stil venețian ar putea fi doar fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 311 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 35 minute. 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, scoici concave, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Creveți venețieni și scoici, Paste în stil venețian, și Cioppino în stil venețian.
Instrucțiuni
Clătiți scoicile în apă rece, apoi uscați-le cu hârtie de bucătărie. Cu foarfeca, tăiați coralii (partea portocalie) cât mai aproape de Scoica albă Plinuță și rezervați. Frecați bine cojile de scoici și uscați-le.
Scoateți crustele din pâine și aruncați-le. Rupeți pâinea în bucăți mici, apoi pulsați în robotul de bucătărie pentru a face pesmet fin. Sfat într-o tigaie mare antiaderentă și prăjiți pesmetul la foc moderat, amestecând din când în când. Când sunt rumenite uniform, lăsați-le deoparte.
Periați orice firimituri din tigaie cu hârtie de bucătărie, apoi adăugați uleiul de măsline. Când este fierbinte, adăugați scoicile, dar nu coralii. Se prăjește la foc moderat timp de 3 minute pe fiecare parte, apoi se adaugă coralii, pătrunjelul tocat și usturoiul și se prăjește încă un minut. Dacă v-ați decojit propriile scoici și ați salvat o parte din sucul lor dulce, strecurați-l prin muselină pentru a îndepărta orice nisip, apoi adăugați-l acum în tigaie și lăsați-l să buleze la foc mare. Condimentează după gust cu sare și piper, adaugă sucul de lămâie și amestecă bine.
Puneți trei scoici și coralii lor cu câteva sucuri de tigaie pe fiecare dintre cojile curățate, apoi împrăștiați-le cu pesmetul prăjit uscat.
Se servește cu pene de lămâie.