Scallopini de vițel într-un sos dulce de ardei roșu

Scallopini de vițel într-un sos dulce de ardei roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Scallopini de vițel într-un sos de ardei roșu dulce. Această rețetă servește 6 și costă 3,39 USD per porție. O porție conține 297 de calorii , 30 g de proteine și 9 g de grăsimi . 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți lapte, ou, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Cu un scor de lingură de 75% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Broccoli Rabe și Scallopini de vițel pane , Cotlet de vițel cu lămâie și ardei și Brie la cuptor cu dulceață de ardei roșu dulce .

Instrucțiuni

1
Cotleturile de vițel se toarnă de câteva ori cu un ciocan de carne pentru a se înmuneca, dacă se dorește. Bateți oul cu laptele într-un castron puțin adânc. Se amestecă pesmetul, pătrunjelul, pudra de usturoi, sarea și piperul negru într-un castron separat, până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
șuncă Afumată, Aproximativ 7 Kilogrameșuncă Afumată, Aproximativ 7 Kilograme
1 Pachet (2-1/2 Uncii) șuncă Delicată Feliată Subțire1 Pachet (2-1/2 Uncii) șuncă Delicată Feliată Subțire
Cotlet De VițelCotlet De Vițel
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
2
Încinge 2 linguri de ulei vegetal, sau suficient cât să acopere fundul unei tigaie, la foc mediu. Înmuiați fiecare cotlet în amestec de ouă și apoi în amestec de pesmet pentru a acoperi. Se prăjesc cotletele în uleiul încins până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosop De Hârtie TexturatProsop De Hârtie Texturat
Baghetă Cu Pâine Franceză, PrăjităBaghetă Cu Pâine Franceză, Prăjită
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De MurăturiBorcan Mărar Felii De Murături
3
Scurgeți cotletele pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
4
Încălziți încă 2 linguri de ulei vegetal în aceeași tigaie; gătiți și amestecați ardeiul gras roșu și ceapa în uleiul încins până când se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Prosop De Hârtie TexturatProsop De Hârtie Texturat
1-1/2 Cani De Mustar Preparat1-1/2 Cani De Mustar Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De MurăturiBorcan Mărar Felii De Murături
5
Se toarnă roșiile înăbușite în legume și se amestecă apa și zahărul, dizolvând zahărul în sos. Aduceți la fierbere, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
La 5 Dovlecei Medii, FeliațiLa 5 Dovlecei Medii, Feliați
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1-1/4 Cps Apă Rece1-1/4 Cps Apă Rece
6
Reduceți căldura la minim.
7
Puneți cotlet de vițel în sos, acoperiți și fierbeți până când carnea de vițel este foarte fragedă, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista