Sauteed Greens n ' Shrooms este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați unt, o miere de ploaie, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Ciuperci Sote Outback Steakhouse, Saut Verdețuri, și Verzi Sotate Cu Usturoi.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline, 3 rotații ale tigaiei, în tigaie mare la foc mediu-mare. Tăiați gros ciupercile și adăugați-le în tigaie, aruncați timp de 2 până la 3 minute, apoi adăugați verdeața să se ofilească. Se condimentează cu sare și piper. Îmbrăcați verdeața cu suc de lămâie, apoi aruncați cu unt pe măsură ce se topește pentru a forma un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Verzii
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Stropiți puțină miere peste verdeață și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale