Saut pui cu gem de ceapa
Saut pui cu gem de ceapa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 284 calorii, 37g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.86 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de suc de lămâie, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Fried-pui-ficat si saut-ceapa Po ' Boys, Ficat de pui sotat cu ceapă, slănină și salvie, și Piept de pui murat cu sos de ceapă saut Inkted pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa, cimbrul și usturoiul în tigaie; sotati 8 minute, amestecand frecvent.
Adăugați oțet balsamic și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 15 minute sau până când ceapa este foarte fragedă, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; amestecați arpagic, unt și suc de lămâie.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline; vârtej.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie; sotati 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.