Saut dovlecel cu Gruyere
Saut zucchini cu Gruyere este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 114 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 384 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, brânză elvețiană gruyere, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Saut Dovlecel Cu Gruyere, Panini cu ciuperci saut și Gruy, și Chard Sote + Brânză Gruyere La Grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut la foc destul de mare. (O tigaie din aluminiu anodizat funcționează bine în acest scop, deoarece este rezistentă la băț, dar poate suporta căldură mare.) Rotiți tigaia pentru a acoperi fundul tigaiei cu ulei, adăugând mai mult ulei dacă este necesar.
Când tigaia este fierbinte, adăugați dovleceii și ceapa.
Întindeți-vă de-a lungul fundului tigaiei.
Gatiti rapid la foc mare, amestecand frecvent, pana cand toate bucatile de dovlecel se rumenesc putin cel putin pe o parte (aproximativ 2 minute).
Presărați sare și piper în timp ce gătiți.
La jumătatea gătitului, adăugați usturoiul și ierburile. Dacă se lipeste de tigaie, mai adăugați puțin ulei.
Scoateți tigaia de pe foc.
Așezați felii de brânză peste dovlecei într-un singur strat. Acoperiți tigaia.
Lăsați să stea câteva minute, până când brânza este doar topită.
Scoateți dovleceii într-un vas de servit.