Saut de scoici si rosii 4
Scallop și Tomato saut este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 118 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, usturoi îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare sunt Sote de scoici și cartofi, Saut de scoici cu sos Miso, și Ravioli de scoici cu sos de roșii uscat la soare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați scoici în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se rumeneste usor.
Scurgeți și aruncați 1/2 cană de lichid din roșii.
Adăugați roșiile și lichidul rămas în tigaie, zdrobind ușor roșiile cu o lingură; gatiti 2 minute.
Adăugați vin și următoarele 7 ingrediente (prin piper negru); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute.
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.