Saut Creveți Cu Salsa Caldă De Fructe Tropicale
Saut creveți cu fructe tropicale calde salsan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare și piper, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Saut creveți cu Salsa caldă de fructe tropicale, Creveți Macadamia Cu Nucă De Cocos Cu Salsa Tropicală Caldă, și Cocktail de creveți cu Salsa de fructe tropicale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 pentru a prăji fulgii de nucă de cocos, încălziți o tigaie mare sau o tigaie la foc mediu.
Adăugați fulgii de nucă de cocos și amestecați constant, până când fulgii se rumenesc ușor la margini. Lingurați imediat pe o farfurie pentru a opri gătitul și a preveni arderea. Se lasă deoparte să se răcească.2 condimentați creveții cu sare și piper. Întoarceți aceeași tigaie la aragaz și încălziți la foc mediu.
Se toarnă 1 lingură de ulei de gătit și se învârte pentru a acoperi. Când uleiul este fierbinte, adăugați creveții și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte. Scoateți creveții într-un platou de servire.3 folosiți aceeași tigaie, încălziți la foc mediu-mare, turnați doar 2 lingurițe de ulei de gătit și rotiți pentru a acoperi. Când uleiul strălucește, adăugați ceapa tăiată cubulețe și sotati timp de 1 minut.
Adăugați mango și kiwi și gătiți timp de 1 minut până se înmoaie și se înmoaie.
Adăugați menta proaspătă, zahărul, pudra de chili și doar un vârf de sare. Finalizați cu o stoarcere ușoară de var (dacă este necesar) și turnați deasupra creveților.4
Se presară cu fulgi de nucă de cocos prăjiți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.