Saut ciuperci cu porcini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 53 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare sunt Saut Ciuperci Feliate, Saut Ciuperci Feliate, și Saut Ciuperci Feliate.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ciupercile porcini cu 1 cană de apă într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți ciupercile într-o sită fină peste un castron, rezervând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Puneți uleiul și usturoiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; saut până când usturoiul sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați porcini, lichid de ciuperci rezervat și pătrunjel; gatiti pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pătrunjel
5
Adăugați ciupercile buton, sare și piper; gatiti timp de 15 minute sau pana cand lichidul s-a evaporat.