Saut bass cu lemongrass este un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 553 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin, sare și piper, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Biban de mare la cuptor cu lemongrass și ghimbir, Biban de mare ars cu crustă picantă de lămâie, și Pan Saut Biban De Mare Chilian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un vas mic de copt, stropiți sferturile de roșii cu uleiul de măsline și împrăștiați usturoiul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Adăugați crenguța de cimbru la roșii și condimentați cu sare și piper. Aruncați bine și aranjați roșiile cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi
4
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când este foarte moale. Curățați sferturile de roșii. Lăsați roșiile în vas și aruncați crenguța de cimbru. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Între timp, într-o cratiță mică, combinați 3/4 cană de ulei vegetal cu puțin mai mult de jumătate din lemongrass feliat și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Elixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 30 de minute. Se strecoară uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Într-o cratiță medie, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
9
Adăugați lămâia rămasă și coaja de lămâie și gătiți la foc mic timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Elixirul G
10
Adăugați vinul și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Se adaugă smântâna și se fierbe la foc mic până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 15 minute. Se strecoară sosul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
12
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, gătiți scallions timp de 1 minut. Folosind clești, transferați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
13
Tăiați scallions în lungimi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
14
Adăugați Juliana de praz în apă și blanch timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
15
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
16
Într-o tigaie medie, încălziți 1/4 inch de ulei vegetal până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Adăugați prazul și prăjiți la foc moderat până când sunt crocante, dar nu rumenite, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați prazul pe prosoape de hârtie și scurgeți. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
18
Puneți scallions în vas cu roșii și încălziți în cuptor. Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 1/4 cană de ulei de lămâie până la sclipire. Condimentați fileurile de bas cu sare și piper, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor și doar opace, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Elixirul G
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Bass
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
19
Transferați fileurile în farfurii și aranjați sferturile de roșii și scallions deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
20
Aduceți sosul de cremă de lămâie la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
Elixirul G
21
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie, apoi se amestecă restul de 1 lingură de unt până se omogenizează. Se condimentează cu sare. Dacă doriți, spumați sosul folosind un blender de imersie. Puneți sosul în jurul peștelui și stropiți o parte din uleiul de lămâie în jurul farfuriei. Se acoperă cu Juliana de praz prăjită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Elixirul G
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță Brite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant