Saut bas cu dungi cu sos de lamaie-Caper

Saut bas cu dungi cu sos de lamaie-Caper
Saut bass cu dungi cu sos de lamaie-Caper este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție conține 258 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, capere, file de bas cu dungi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Saut bass cu dungi cu legume de vară, Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), și Bas cu dungi sotate cu Pesto de mentă și morcovi condimentați.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Adăugați fileuri în tigaie, cu pielea în sus; saut 4 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți fileurile; saut 4 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați capere în tigaie; gatiti 15 secunde, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați suc de scoici și suc de lămâie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați unt; se amestecă cu un tel până se topește untul. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Serviți sosul cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
11
Notă de vin: plin de fructe și mineralitate, clasicul Domaine A et P de Villaine "Bouzeron" 2007 (23 USD), dintr-un mic oraș francez din CTE Chalonnaise, este un însoțitor ideal pentru acest bas cu dungi sălbatice răcoritor de simplu. -- Alexander Spacher
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bas Cu DungiBas Cu Dungi
FructeFructe
VinVin

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista