Sauerbraten

Sauerbraten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sauerbraten. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă $2.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 305 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 101 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserve de prune, oțet, gingersnaps și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Sauerbraten, Sauerbraten, și Sauerbraten.

Instrucțiuni

1
Așezați linguri de boabe de piper și ienibahar într-o pungă de pânză; zdrobi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2
Se amestecă în sare; frecați peste friptură. Pune deoparte. Într-un cuptor olandez mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
În aceeași tigaie, prăjiți maro în picături, la foc mediu, pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați oțetul, apa, boabele de piper întregi, ienibaharul întreg, ceapa, frunzele de dafin și slănina rezervată; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore. Se amestecă conservele și dulciurile; gatiti cu 1 ora mai mult sau pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Răciți friptura peste noapte în lichid de gătit. Îndepărtați grăsimea.
7
Se încălzește încet în lichidul de gătit până se încălzește, aproximativ 1 oră.
8
Îndepărtați friptura și păstrați-o caldă. Se strecoară lichidul de gătit; întoarceți 3-1/2 căni în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Combinați bulionul și făina; se amestecă în lichid de gătit. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă și se fierbe. Feliați friptura; se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții14
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista