Sardine Venețiene
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Sardinele venețiene ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: spaghete venețiene cu sardine, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Scoici în stil venețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată și gătiți ceapa până când sunt moi și aurii palide.
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron sau tigaie mare de mică adâncime.
Combinați oțetul, zahărul, stafidele și frunza de dafin într-o cratiță mică și sfărâmați în șofran.
Se încălzește la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul, reducându-se ușor.
Se toarnă peste ceapă. Se amestecă nucile de pin.
Spălați și uscați sardinele, apoi sare și praf cu făină.
Încălziți o cantitate generoasă de ulei într-o tigaie mare și, când este fierbinte, dar nu fumează, prăjiți sardinele până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Nu aglomerați tigaia; prăjiți în loturi, dacă este necesar.
Așezați sardinele prăjite în marinată și lingurați-le, astfel încât să fie bine acoperite. Sardinele pot fi consumate acum, cu lămâie stoarsă, alături de o salată simplă de fenicul și mămăligă albă la grătar. Sau se pot Marina la frigider pentru o zi sau două și pot fi servite ca parte a unui platou antipasti mai mare.