Sardine Venețiene

Sardine Venețiene
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Sardinele venețiene ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: spaghete venețiene cu sardine, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Scoici în stil venețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată și gătiți ceapa până când sunt moi și aurii palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron sau tigaie mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Combinați oțetul, zahărul, stafidele și frunza de dafin într-o cratiță mică și sfărâmați în șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
șofranșofran
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se încălzește la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul, reducându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Se toarnă peste ceapă. Se amestecă nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Spălați și uscați sardinele, apoi sare și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Încălziți o cantitate generoasă de ulei într-o tigaie mare și, când este fierbinte, dar nu fumează, prăjiți sardinele până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Nu aglomerați tigaia; prăjiți în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați sardinele prăjite în marinată și lingurați-le, astfel încât să fie bine acoperite. Sardinele pot fi consumate acum, cu lămâie stoarsă, alături de o salată simplă de fenicul și mămăligă albă la grătar. Sau se pot Marina la frigider pentru o zi sau două și pot fi servite ca parte a unui platou antipasti mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mămăligă AlbăMămăligă Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
SardineSardine
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista