Sardine storecupboard spaghetti ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 1 și costă $3.83 pe portie. O porție conține 1451 calorii, 16g de proteine, și 116g de grăsime. 40 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de măsline, ulei de măsline, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Storecupboard spaghetti puttanesca, Spaghete De Fenicul-Sardină, și Spaghete à la sos de tomate et sardine écrasée Recette sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Gatiti spaghetele urmand instructiunile pachetului. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie, introduceți ceapa și gătiți timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și roșiile și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se amestecă prin sardine, rupându-le ușor cu dosul unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
4
Adăugați măslinele și caperele, condimentați și încălziți. Aruncați spaghetele fierte, scurse, un strop de apă de gătit și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor