Sandwich-uri cu coadă de bou și Gruy Arrucroyre

Sandwich-uri cu coadă de bou și Gruy Arrucroyre
Braised Oxtail și sandwich-uri Gruy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 71G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 872 calorii. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, rulouri sandwich, cozi de bou și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Coadă De Bou Fiartă, Coadă De Bou Fiartă, și Coadă de bou înăbușită și tocană cu coaste scurte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru coada de bou: reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați câte bucăți de coadă de bou se vor potrivi într-un singur strat. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 6 minute. Întoarceți bucățile și gătiți până când a doua parte este rumenită, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
4
Transferați pe o farfurie mare și repetați cu cozile de bou rămase până când toate cozile de bou se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
5
Fără a îndepărta ulei sau grăsime topită, adăugați ceapă, morcov și țelină în oala Acum goală și gătiți, amestecând și răzuind bucățile rumenite de jos, până când legumele sunt bine rumenite, aproximativ 10 minute în total. Se amestecă pasta de roșii până când legumele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați vin și gătiți, răzuind bucățile rumenite. Se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulion de pui și frunze de dafin. Întoarceți cozile de bou în oală, aduceți la foc mic, acoperiți cu capacul ușor întredeschis și transferați la cuptor. Gatiti pana cand carnea de coada de bou se desprinde usor de pe os, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OxtailOxtail
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Folosind clești, transferați cozile de bou într-un castron mare. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca. Între timp, strecurați stocul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță medie. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Puneți cratița la foc mediu și fierbeți stocul până se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 15 minute. Între timp, scoateți carnea de coadă de bou din oase și tăiați-o cu degetele sau două furculițe. Întoarceți carnea în stoc pe măsură ce fierbe. Amestecul finit de stoc / coadă de bou trebuie să fie foarte gros și lipicios. Se amestecă pătrunjelul. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte. Amestecul de coadă de bou poate fi făcut cu până la 4 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
OxtailOxtail
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Pentru a face sandvișurile: Preîncălziți broilerul la mare. Feliați pâinea pe jumătate orizontal și așezați-o cu partea tăiată în sus pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Scoateți din broiler. Împărțiți uniform amestecul de coadă de bou între jumătățile de jos ale pâinii. Top coadă de bou cu ardei vișini murați și felii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
OxtailOxtail
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
12
Scoateți jumătățile superioare de pâine din tavă. Se fierb jumătățile de fund până se topește brânza, aproximativ 4 minute. Închideți sandvișurile și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista