Sandwich De Porc Tras
Sandvișul de porc tras ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 305 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1484 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână ceapă, boia de ardei, ketchup și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandwich De Porc Tras, Sandviș de porc tras la grătar, și Sandviș de porc tras la grătar.
Instrucțiuni
Ingrediente pentru sosul pur și simplu în blender: pur și simplu toate ingredientele pentru sos (totul, cu excepția frunzei de dafin, a cărnii de porc și a chiflelor) într-un blender până se omogenizează.
Dacă aveți timp suplimentar, marinați carnea de porc în sos peste noapte sau câteva ore înainte de gătit.
Carne de porc la foc mic: puneți sosul, frunza de dafin și carnea de porc într-o oală mare și adăugați 1 litru de apă. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Gatiti, acoperit, rotind frecvent, timp de 2 ore sau pana cand carnea se desparte usor cu o furculita.
Se ia de pe foc și se răcește carnea de porc în sos. Când este suficient de rece pentru a atinge, scoateți carnea de porc din sos și tăiați-o în bucăți mici. Pune deoparte.
Puneți sosul înapoi pe aragaz și aduceți-l la fierbere scăzută.
Lăsați sosul să fiarbă până când a fost redus cu două treimi.
Adăugați carnea de porc înapoi în sos. Sare după gust.
Scoateți frunza de dafin înainte de servire.
Serviți carnea de porc fierbinte peste chiflele de hamburger cu fața deschisă.