Sandvișul de porc tras ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 305 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1484 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână ceapă, boia de ardei, ketchup și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandwich De Porc Tras, Sandviș de porc tras la grătar, și Sandviș de porc tras la grătar.
Instrucțiuni
1
Ingrediente pentru sosul pur și simplu în blender: pur și simplu toate ingredientele pentru sos (totul, cu excepția frunzei de dafin, a cărnii de porc și a chiflelor) într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Dacă aveți timp suplimentar, marinați carnea de porc în sos peste noapte sau câteva ore înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Carne de porc la foc mic: puneți sosul, frunza de dafin și carnea de porc într-o oală mare și adăugați 1 litru de apă. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Gatiti, acoperit, rotind frecvent, timp de 2 ore sau pana cand carnea se desparte usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Tăiați carnea de porc:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se ia de pe foc și se răcește carnea de porc în sos. Când este suficient de rece pentru a atinge, scoateți carnea de porc din sos și tăiați-o în bucăți mici. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Puneți sosul înapoi pe aragaz și aduceți-l la fierbere scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Lăsați sosul să fiarbă până când a fost redus cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Adăugați carnea de porc înapoi în sos. Sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Scoateți frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2
Serviți carnea de porc fierbinte peste chiflele de hamburger cu fața deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger Bun
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ