Sandwich Cubano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sandwich Cubano. O porție conține 2659 calorii, 119g de proteine, și 91G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine cubaneză, unt, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până marar muratura ai putea urma acest curs principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sandwich Cubanez La Grătar (Sandwich Cubano), Cubano, și Cubano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
În Cuba a fost numit doar el sandwich a fost aici, în Statele Unite ale Americii că am dat o țară!
Plancha trebuie să fie setat la 350 F
Feliați pâinea pe jumătate pe lungime, întindeți maioneza pe pâinea de jos, apoi așezați carnea de porc prăjită, apoi șunca dulce coaptă, apoi murătura, apoi brânza. în acest fel, brânza se va topi și se va amesteca cu jamboanele.
Apoi puneți sandvișul pe la plancha și întindeți puțin unt topit deasupra pâinii și apăsați partea superioară a plancha. în aproximativ 3 minute ridicați partea superioară a plancha rotiți sandvișul în cealaltă parte și repetați din nou procesul de unt
Pâinea ta trebuie prăjită și brânza topită. acest lucru ar trebui făcut în aproximativ 10-15 minute, în funcție de plancha
Orice fel de mâncare bună de șuncă începe cu o seară înainte. marinarea oferă tuturor alimentelor acel pumn suplimentar de aromă. Realizăm acest lucru cu portocale acre limes o mulțime de usturoi tocat, chimen măcinat oregano uscat. Acest amestec se întinde pe toată șunca proaspătă și se masează în carne .Pune-l frigiderul acoperit cu folie de plastic. a doua zi când U sunt gata Preîncălziți cuptorul la 177° așezați carnea de porc într-o tigaie de prăjire acoperiți șuncă proaspătă în sare piele în sus, acest lucru va împiedica șunca să se usuce, gătiți timp de aproximativ 4 până la 5 ore sau până când șunca dvs. atinge o temperatură internă de180. nu uitați să scoateți sarea care până acum a devenit tare. Pielea trebuie să fie prăjită și crocantă.
Lăsați carnea să se odihnească și să sculpteze atunci când nu mai puteți aștepta!