Sandvișuri Tilapia Cu Crustă De Făină De Porumb Cu Unt De Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri Tilapia cu crustă de făină de porumb cu unt de Lime. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. O porție conține 423 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, salată verde, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Tilapia cu crustă de făină de porumb cu unt de Lime, Sandvișuri Tilapia cu crustă de făină de porumb cu Slaw Jicama, și Tilapia cu crustă de porumb cu Salsa pentru rețete similare.
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.