Sandvișuri spaniole cu șuncă și brânză Monte Cristo
Șuncă spaniolă și brânză Monte Cristo Sandwich-uri ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,49 USD pe porție. Acest fel principal are 404 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză manchego, ouă, șuncă serrano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Sandwich-Uri Monte Cr 0sto, Sandvișuri Monte Cristo, și Sandvișuri Monte Cristo.
Instrucțiuni
Aranjați 4 felii de pâine pe suprafața de lucru.
Întindeți fiecare cu 1/2 lingură de muștar.Completați fiecare cu 1/4 de brânză, apoi 1/4 de șuncă,pliabilă pentru a se potrivi.
Întindeți 1 lingură de pastă de gutui pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine rămase;așezați pâinea, lipiți-o cu fața în jos, deasupra șuncii.
Bateți ouăle în vasul de plăcintă până se omogenizează bine.Se topește 2 linguri de unt în fiecare din cele 2 maripanglici la foc mediu-mic. Lucrucu 1 sandviș la un moment dat, țineți sandwich-ul strâns închis și înmuiați-l în ouă bătute pentru a acoperi pe toate părțile.
Așezați 2 sandwich-uri în fiecarecalea. Acoperiți și gătiți până la funduriaur, aproximativ 4 minute. Întoarceți sandwichesover. Acoperiți și gătiți până când fundul este auriu, brânza este topită, iar stratul de ou este gătit, cu aproximativ 4 minute mai mult.
* O brânză spaniolă făcută din lapte de oaie;vândut la unele supermarketuri și la magazinele specialtyfoods.