Sandvișuri Rapide Cu Pui Italian
Reteta sandwich-uri rapide de pui Italian ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 536 calorii. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, amestecați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Rapide Cu Cârnați Italieni, Sandvișuri Rapide Cu Chiftele Italiene, și Sandvișuri Italiene De Pui.
Instrucțiuni
Aplatizați fiecare piept de pui la o grosime de aproximativ 1/4 inch între foile de hârtie cerată sau folie de plastic.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, parmezanul și condimentul Italian. Scufundați puiul în apă, apoi acoperiți cu amestec Bisquick.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 8-10 minute, rotind o data, pana cand nu mai roz in centru. Umpleți chiflele cu pui, salată, brânză mozzarella și sos de paste.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto