Sandvișuri pariziene cu Croissant cu friptură și brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile pariziene cu friptură și Croissant cu brânză. Această rețetă servește 4 și costă 5,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 742 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ardei grași prăjiți, cornuri, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri cu Croissant cu friptură și fenicul, Sandvișuri cu friptură de Croissant cu ceapă caramelizată și maioneză de hrean, și Sandvișuri Cu Ton Parizian.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Condimentează fripturile cu sare și piper. Într-o tigaie medie, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti fripturile timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare. Se lasă deoparte 5 minute înainte de feliere. Feliați friptura, peste Bob, în felii groase de 1/4 până la 1/2 inch.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau o grătar la foc mediu. Folosind un cuțit zimțat, feliați croissantele pe jumătate pe lungime. În 2 loturi, așezați jumătățile de croissant, tăiați partea în jos în tigaie și gătiți timp de 30 de secunde până la 1 minut până când sunt ușor prăjite.
Așezați feliile de Brie peste jumătățile de croissant prăjite.
Așezați aproximativ 1/4 cană de rucola pe jumătățile inferioare ale cornurilor.
Adăugați friptura feliată. Aranjați ardeiul gras roșu deasupra fripturii. Se acoperă cu rucola rămasă și se adaugă partea superioară a croissantului.