Sandvișuri fierbinți de porc, ceapă și Mozzarella prăjite lent

Sandvișuri fierbinți de porc, ceapă și Mozzarella prăjite lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri fierbinți de porc, ceapă și Mozzarella prăjite lent. O porție conține 774 calorii, 69G de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher grosieră, semințe de fenicul, rulouri cruste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare includ Sandvișuri de fenicul, ceapă și carne de porc gătite lent, Slow-Cooker Fajita a tras sandvișuri de porc cu salată de Avocado-ceapă, și Sandvișuri prăjite cu ardei roșu și Mozzarella cu Pesto de rucola.

Instrucțiuni

1
Tăiați usturoiul pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
2
Se presară cu 1 1/2 lingurițe de sare kosher și se toacă până se formează pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Carne MăcinatăCarne Măcinată
3
Transferați pasta într-un castron mic; se amestecă pătrunjelul și următoarele 7 ingrediente. Folosind un cuțit ascuțit mic, faceți 20 de fante de 1 inch lungime și 2 inci adâncime în carne de porc. Umpleți amestecul de condimente în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PătrunjelPătrunjel
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
4
Se presară în afara porcului cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
5
Lăsați să stea 1 oră pentru ca condimentele să pătrundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
6
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați raftul într-o tigaie mare; așezați carnea de porc pe raft. Prăjiți până când termometrul este introdus în cele mai groase registre de piese 170 F, aproximativ 4 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Lăsați carnea de porc să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Transferați pe suprafața de lucru. Mențineți temperatura cuptorului; rezervați tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
10
Tăiați gros carnea de porc de pe os. Tăiați gros sau rupeți feliile și puneți-le într-un vas mare de copt; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Turnați sucurile din tigaia de prăjire în ceașcă de măsurare cu 4 căni. Scoateți grăsimea. Dacă este necesar, adăugați suficientă apă la sucurile degresate pentru a măsura 2 căni. Se amestecă 2 linguri de sucuri și amidon de porumb într-o cratiță mică până se dizolvă amidonul de porumb; bateți în sucurile rămase și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
12
Bateți la foc mediu până când sosul fierbe și se îngroașă, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa si toti ardeii; saut pana cand legumele sunt fragede si se rumenesc, amestecand ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ArdeiArdei
CeapăCeapă
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Aranjați fundul ruloului pe suprafața de lucru; movilă cu carne de porc caldă și stropiți cu sos. Acoperiți cu brânză, legume și blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
5
Se servește cald.
1
Carnea de porc, sosul și legumele pot fi făcute cu o zi înainte. Acoperiți și refrigerați totul separat. Înainte de servire, reîncălziți carnea de porc, acoperită, în cuptorul de 350 km f aproximativ 40 de minute; reîncălziți sosul și legumele la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista