Sandvișuri de vită prăjită cu ceapă caramelizată

Sandvișurile de vită prăjită cu ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 560 calorii. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pâine crustă, brânză provolone, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri de vită și albastru cu ceapă caramelizată, Friptură de vită au Poivre cu ceapă caramelizată, și Friptură de vită cu ceapă caramelizată pe pâine prăjită Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Așezați pâinea de aluat, cu cusătura în jos, pe foaia de prăjituri. Cu un cuțit ascuțit, faceți 4 sau 5 tăieturi diagonale (adâncime de 1/4 inch) în partea de sus a pâinii.
Coaceți 26 până la 30 de minute sau până când pâinea se rumeneste. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și zahărul brun. Gatiti 10 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Adăugați apă. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti 10 pana la 15 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este aurie si glazurata.
Setați controlul cuptorului la fiert.
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime.
Întindeți muștarul pe părțile tăiate ale pâinii. Completați fiecare jumătate cu friptură de vită, ceapă și brânză.
Așezați jumătățile de sandviș pe foaia de prăjituri.
Se fierbe cu blaturi de aproximativ 3 inci de la căldură 2 până la 3 minute sau până când brânza este topită și maro auriu deschis.
Tăiați felii pentru a servi.