Sandvișuri De Porc Trase La Cuptor
Nevoie de un fel principal fără lactate? Sandvișurile de porc trase la cuptor ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 502 calorii, 44G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de boia de ardei, fund de boston, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 90%. Rețete similare includ Sandvișuri De Porc Trase La Cuptor, Sandvișuri Ușoare De Porc Trase La Cuptor, și Suculent din Asia cuptor prăjită tras carne de porc pentru glisante, Pastan sau orez.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Amestecați ardeiul, puterea usturoiului, zahărul brun, muștarul uscat și sarea împreună într-un bol mic. Frecați amestecul de condimente pe toată carnea de porc și marinați atâta timp cât aveți timp, cât mai puțin de 1 oră sau până peste noapte, acoperit, la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Puneți carnea de porc într-o tigaie și coaceți timp de aproximativ 6 ore. Practic, prăjiți carnea de porc până se destramă și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 170 de grade F.
Pentru a face sosul de grătar: combinați oțetul, muștarul, ketchupul, zahărul brun, usturoiul, sarea, cayenne și piperul negru într-o cratiță la foc mediu. Se fierbe ușor, amestecând, timp de 10 minute până când zahărul se dizolvă.
Scoateți friptura de porc din cuptor și transferați-o pe un platou mare. Lăsați carnea să se odihnească aproximativ 10 minute. În timp ce este încă cald, luați 2 furci și "trageți" carnea pentru a forma bucăți. Folosind 2 furculițe, mărunțiți carnea de porc stabilizând carnea cu 1 furculiță și trăgând-o cu cealaltă.
Puneți carnea de porc mărunțită într-un castron.
Se toarnă 1/2 din sos pe carnea de porc mărunțită și se amestecă bine pentru a acoperi.
Pentru a servi, lingurați amestecul de porc tras pe fundul 1/2 din chifla de hamburger și acoperiți cu slaw picant.
Se servește cu sulițe de murături și sosul rămas pe lateral.