Sandvișuri de porc trase în stil insular

Sandvișuri de porc trase în stil insular
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de porc trase în stil insulă. Această rețetă servește 4 și costă 5,88 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1337 calorii, 98G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, bulion de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent: Stil Insulă, Sandvișuri De Porc Trase În Stil Memphis, și Sandvișuri De Porc Trase În Stil Carolina.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de porc și puneți-o într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapă, morcovi, țelină, usturoi, chimen, oregano, suc de portocale, suc de lămâie și suficient bulion de pui doar pentru a acoperi carnea. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă tigaia, se reduce focul și se fierbe până când carnea de porc este foarte fragedă când este străpunsă, 3 până la 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MorcovMorcov
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ChimenChimen
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați carnea de porc într-o tigaie mare și scoateți sfoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți până începe să se rumenească, aproximativ 10 minute. Cu două furculițe mari, rupeți carnea în bucăți mari. Continuați să coaceți până se rumenesc bogat, cu 10 până la 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Între timp, turnați lichidul de fiert și legumele într-o strecurătoare așezată peste o tigaie mare și adâncă, apăsând pe legume cu dosul unei linguri pentru a extrage cât mai mult suc; aruncați legumele. Îndepărtați și aruncați orice grăsime din sucuri. Se fierbe la foc mare până se reduce la aproximativ 4 căni, 30 până la 40 de minute. Se amestecă oțet și 1 linguriță. fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
OțetOțet
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
SitaSita
8
Cu furculițe, rupeți carnea de porc în bucăți mari, aruncând orice bucăți mari de grăsime și OS.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Carne De PorcCarne De Porc
9
Adăugați carnea în lichidul de fierbere redus și amestecați ușor la foc mediu până când este foarte fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
10
Adăugați mai multă sare și piper după gust. Lingura tras carne de porc într-un castron mare și se servește cu role de tip sandwich alături, sau umple role de tip sandwich și aranjați-le pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sandwich BunSandwich Bun
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista