Sandvișuri Cubaneze De Porc
Sandvișurile de porc cubaneze necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, muștar, murături de mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Sandvișuri Cubaneze De Porc, Sandvișuri Cubaneze De Porc, și Sandvișuri Cubaneze De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru fiecare sandviș, întindeți o parte tăiată a fiecărui coc cu 1/2 linguriță de muștar și cealaltă parte cu 1 linguriță de maioneză.
Puneți carne de porc, șuncă, brânză și 3 felii de murături în fiecare chiflă, împăturind carnea sau brânza pentru a se potrivi, dacă este necesar. Apăsați ferm sandvișurile cu palma pentru a aplatiza la o grosime de aproximativ 1 inch.
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Ungeți blaturile de sandvișuri cu unt topit.
Așezați sandvișurile, cu unt în jos, în tigaie.
Ungeți fundul cu untul rămas. Gatiti aproximativ 6 minute, intorcand o data, pana cand sunt crocante si rumenite pe ambele parti.