Sandvișuri Cu Somon La Grătar
Sandwich-uri de somon la grătar este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 470 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, maioneză, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Șuncă La Grătar, Sandvișuri De Porc La Grătar, și Sandvișuri De Curcan La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-o tigaie medie, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la minim și amestecați ketchup-ul, chipotle, Worcestershire, muștarul uscat și 1 lingură de oțet și gătiți timp de 1 minut, până se încălzește.
Se transferă într-un blender și se face piure până se omogenizează. Răsturnați sosul de grătar într-un castron.
Într-un castron mediu, bateți maioneza cu restul de 1 lingură de oțet de cidru și condimentați cu sare și piper.
Adăugați amestecul de salată de varză, coriandru și scallion și aruncați bine.
Condimentați somonul cu sare și piper și grătiți pielea cu fața în sus la foc moderat timp de 3 minute. Întoarceți și periați cu sosul de grătar. Grătiți până când pielea este crocantă și peștele este doar gătit, cu 4 minute mai mult. Prăjiți chiflele pe grătar.
Transferați somonul în chifle și acoperiți cu slaw.
Serviți, trecând sosul de grătar rămas la masă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.