Sandvișuri cu friptură cu ceapă murată și Aioli cu ierburi

Sandvișurile cu friptură cu ceapă murată și Aioli de ierburi sunt un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 560 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 40 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de rucola, friptură de flanc, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Sandvișuri de vinete la grătar cu ceapă roșie și Aioli, Friptură Și Anghinare Cu Aioli De Ceapă Primăvară, și Sandvișuri de porc la grătar cu ceapă roșie murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu pentru microunde; Cuptor cu microunde la 2 minute sau până la fierbere. Se amestecă ceapa.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați maioneza și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi).
Frecați friptura uniform cu ulei; se presară sare și piper.
Așezați friptura pe grătar; grătar 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din grătar; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri.
Tăiați bagheta pe jumătate pe lungime. Scoateți jumătățile de pâine de sus și de jos, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch; rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare.
Așezați pâinea, tăiați părțile în jos, pe grătar; grătar 1 minut sau până la prăjit.
Scurgeți amestecul de ceapă; aruncați lichidul. Aranjați friptura uniform peste jumătatea inferioară a baghetei; acoperiți uniform cu ceapă și rucola.
Răspândiți amestecul de maioneză peste partea tăiată a jumătății de baghetă superioară; așezați pe sandwich.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.