Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit

Sandvișurile deschise cu Ricotta, rucola și ou prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cimbru, brânză ricotta parțial degresată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit, Sandvișuri cu smochine cu față deschisă cu Rucolan și parmezan, și Salată De Pui-Rucola Sandvișuri Cu Față Deschisă.
Instrucțiuni
Înveliți ambele părți ale pâinii cu spray de gătit. Se fierbe 2 minute pe fiecare parte sau până se prăjește ușor.
Combinați rucola, 2 lingurițe de ulei, suc, 1/8 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; aruncați ușor.
Încălziți 1 linguriță de ulei rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Crack ouă în tigaie; gatiti 2 minute. Acoperiți și gătiți încă 2 minute sau până când albușurile sunt setate.
Combinați 1/4 linguriță de sare, ricotta, Parmigiano-Reggiano și cimbru; se întinde pe felii de pâine. Împărțiți salata și ouăle uniform peste pâine.
Se presară cu restul de 1/8 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.