Sandvișuri Cu Brânză La Grătar Cu Varză De Bruxelles

Sandvișuri Cu Brânză La Grătar Cu Varză De Bruxelles
Varza de Bruxelles sandvișuri cu brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 628 calorii, 25g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Balsamică Brânză La Grătar, Varză de Bruxelles prăjită și brânză la grătar cu mere, și Varză De Bruxelles La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie sau tigaie din fontă medie la foc mediu până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați într-un castron și ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întoarceți tigaia la foc mare și adăugați restul de 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se încălzește până se fumează ușor.
6
Adăugați varza de Bruxelles, condimentați cu sare și piper și gătiți, aruncând și amestecând ocazional, până se ofilesc și ușor carbonizate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
7
Transferați în castron și ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Întindeți ceapa și mugurii pe o parte a două felii de pâine. Se acoperă cu brânză cheddar și restul de două felii de pâine. Topiți 1 1/2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mic. Rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
VarzăVarză
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați sandvișuri.
10
Așezați o tigaie deasupra lor și apăsați ușor în jos. Gatiti, intorcand tigaia si mutand sandvisurile ocazional pana se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți din tigaie cu o spatulă metalică flexibilă. Topiți restul de 1 1/2 linguri de unt. Întoarceți sandvișurile în tigaie nefierte în jos și continuați să gătiți, întorcând tigaia și mutând sandvișurile ocazional până când se rumenesc bine și brânza se topește, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista