Sandvișuri Cu Brânză La Grătar Cu Varză De Bruxelles

Varza de Bruxelles sandvișuri cu brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 628 calorii, 25g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Balsamică Brânză La Grătar, Varză de Bruxelles prăjită și brânză la grătar cu mere, și Varză De Bruxelles La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie sau tigaie din fontă medie la foc mediu până când sclipesc.
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Transferați într-un castron și ștergeți tigaia.
Întoarceți tigaia la foc mare și adăugați restul de 2 lingurițe de ulei.
Se încălzește până se fumează ușor.
Adăugați varza de Bruxelles, condimentați cu sare și piper și gătiți, aruncând și amestecând ocazional, până se ofilesc și ușor carbonizate, aproximativ 2 minute.
Transferați în castron și ștergeți tigaia.
Întindeți ceapa și mugurii pe o parte a două felii de pâine. Se acoperă cu brânză cheddar și restul de două felii de pâine. Topiți 1 1/2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mic. Rotiți pentru a acoperi tigaia.
Așezați o tigaie deasupra lor și apăsați ușor în jos. Gatiti, intorcand tigaia si mutand sandvisurile ocazional pana se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 4 minute.
Scoateți din tigaie cu o spatulă metalică flexibilă. Topiți restul de 1 1/2 linguri de unt. Întoarceți sandvișurile în tigaie nefierte în jos și continuați să gătiți, întorcând tigaia și mutând sandvișurile ocazional până când se rumenesc bine și brânza se topește, cu aproximativ 4 minute mai mult.