Sandvișuri cu șuncă, brânză și murături la grătar

Șuncă la grătar, brânză și marinate sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 745 calorii. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de mozzarella, gruyincrukre, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi bolul cu aluat, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu capsuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Mini Pumpernickel la grătar-sandvișuri cu brânză și murături, Sandvișuri cu pâine de secară cu ton, murături și cremă de brânză, și Panini cu brânză și murături la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ambele părți ale feliilor de pâine cu maioneză.
Combinați brânzeturile într-un castron.
Presărați 4 felii de pâine cu jumătate de amestec de brânză, împărțind în mod egal. Completați fiecare cu 3-4 murături. Împărțiți prosciutto printre sandvișuri; se acoperă cu brânza rămasă. Acoperiți cu pâinea rămasă.
Topiți 2 linguri de unt în fiecare dintre cele 2 skillete mari și grele la foc mediu-mic.
Adăugați 2 sandvișuri în fiecare tigaie și gătiți până când pâinea este aurie, 9-10 minute.
Adăugați 1 lingură de unt în fiecare tigaie, răsturnați sandvișurile și gătiți până când pâinea este aurie și brânza este topită, cu 9-10 minute mai mult.