Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul cu ton la grătar mediteranean. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 347 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați capere, oțet de vin, pătrunjel obișnuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Sandviș Cu Ton Mediteranean, Sandviș Cu Salată De Ton Mediteranean, și Sandviș Tunan și măsline în stil mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă ulei, cimbru, oțet, sare, piper și usturoi. Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, turnați jumătate din amestecul de ulei peste fileurile de pește; întoarceți peștele pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Marinada
Oțet
Usturoi
Piper
Cimbru
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Se amestecă amestecul de ulei rămas, Roșia, ceapa, măslinele, pătrunjelul și caperele; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Capere
Măsline
Tomate
Ceapă
Ulei De Gătit
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Scoateți peștele din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați peștele de 5 până la 6 inci de la foc mediu 10 până la 15 minute, perindând de 2 sau 3 ori cu marinată și rotind o dată, până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Rupeți peștele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Tăiați o treime din pâinea de pâine. Goliți ambele părți, lăsând o crustă groasă de 1/2 inch. Aranjați romaine pe jumătatea inferioară a pâinii. Sus cu pește. Puneți amestecul de roșii uniform peste pește. Înlocuiți bucata de pâine de sus. Înfășurați pâinea în folie de plastic sau folie și refrigerați 30 până la 60 de minute. Desfaceți și tăiați în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Tomate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.