Sambar
Sambar este un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole verde, asafoetida măcinată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Sambar – cum se face Sambar de legume / Sambar rapid, Kala Vatana Sambar: Un Sambar De Mazăre Neagră Malvani, și kathirikai sambar sau brinjal sambar, cum se face kathirikai sambar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea într-o tigaie mare cu 400 ml apă.
Adăugați turmeric și tamarind și fierbeți timp de 25-30 de minute până când sunt foarte moi.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți ușor șalotele timp de 8-10 minute. Când se înmoaie, adăugați condimentele, frunzele de curry, ardeii iute și un vârf bun de sare. Gatiti inca 2 minute, pana cand sunt parfumate.
Se fierbe o altă tigaie cu apă sărată și se fierbe fasolea timp de 4 minute până se înmoaie, apoi se scurge bine.
Odată ce lintea este gătită, adăugați amestecul de condimente de șalotă și fasolea, amestecați bine și adăugați mai multe condimente, dacă este necesar.