Salsa Verde

Salsa Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsa Verde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 116 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 1,7 USD pe porție. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, tomatillos, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista