Salsa Tomatillo proaspătă prăjită la foc cu coriandru și var
Salsa Tomatillo Fresh prăjită la foc cu coriandru și var ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 4 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână coriandru, cățel de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tomatillo Prăjit La Foc Și Salsa De Porumb, Salsa Tomatillo Proaspătă Prăjită, și Supă de roșii prăjite la foc și fasole neagră cu Salsa proaspătă de porumb pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.