Salsa Puttanesca La Grătar

Salsa Puttanesca La Grătar
La grătar Puttanesca Salsan este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, oregano, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu halibut cu salsa Puttanesca la grătar, Halibut cu salsa Puttanesca crudă, și puttanesca de somon la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți măslinele cu apă rece și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți roșiile și ceapa roșie cu 1/4 cană de ulei de măsline. Grătiți până se carbonizează ușor și se înmoaie. Tăiați imediat roșiile și ceapa și aruncați cu usturoi încă fierbinte. Se condimentează cu sare și piper; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se amestecă oțetul și pasta de hamsii. Stropiți încet în 1/4 cană de ulei de măsline rămas, amestecând constant, până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Scurgeți și tocați măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Combinați roșiile și ceapa tocate cu măsline, capere și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Stropiți vinaigreta peste legume și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista