Pepene verde Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 149 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 20 și costă 36 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, zahăr, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salsa Pepene Verde, Salsa Pepene Verde, și Salsa Pepene Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați pepene verde și următoarele 4 ingrediente, aruncând ușor pentru a acoperi. Se răcește până este gata de servit. Se amestecă sare chiar înainte de servire.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Tudor vinuri Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.